آخرین فناوری های روز دنیای خودرو در 10 مورد از جدیدترین خودروها

دنیا روزانه در حال پیشرفت به جلو و مخصوصا پیشرفت به سمت الکترونیکی شدن می باشد و صنعت خودرو هم از این امر جدا نبوده و غول های خودروسازی مدام در حال افزودن امکانات فناوری جدید در خودروها هستند و حتی این تمایل را برای خودروهای ارزان قیمت هم نشان می‌دهند با اینهمه قرار گرفتن در صدر اخبار کار راحتی نیست.پایگاه اینترنتی کامپیوتر ورلد به بررسی ۱۰ فناوری نوآورانه جدید در خودروها پرداخته است که ایمنی و راحتی بیشتری را برای راننده فراهم می‌کنند.در این مقاله سعی شده هر یک از این فناوری های موجود را با ذکرمثال از خودرو های دارنده این فناوری و همچنین تصاویر مربوط به هر فناوری را به شما معرفی کنیم پس با اروند پلاک باشید
[review]

۱- نخستین خودروی پشتیبانی کننده از اندروید اتو و اپل کارپلی ؛ کیا اپتیما ۲۰۱۶

اتو و اپل کارپلی - آخرین فناوری های روز دنیای خودرو در 10  مورد از جدیدترین خودروها

این سدان نخستین خودرویی است که از جدیدترین خدمات یکپارچگی تلفن هوشمند پشتیبانی می‌کند و به راننده اجازه می‌دهد تلفن اندرویدی یا آیفون خود را به اتصال یو اس بی در خودرو وصل کند و اندروید اتو یا اپل کارپلی در یک نمایشگر هشت اینچی به طور اتوماتیک فعال می‌شود و به راننده امکان می‌دهد برای اجرای آهنگ، مشاهده نقشه و گرفتن تماس تلفنی از گوشی خود استفاده کند. کیا همچنین امکان دسترسی به این قابلیت‌ها در خودرو را از طریق فرمان صوتی فراهم کرده است.

۲- پیکاپی که کمک می‌کند به طور ایمن یدک بکشید؛ فورد اف-۱۵۰ ۲۰۱۵

فورد اف ۱۵۰ ۲۰۱۵ - آخرین فناوری های روز دنیای خودرو در 10  مورد از جدیدترین خودروها

پیکاپ‌ها معمولا در بکارگیری امکانات فناوری جدیدتر مانند سیستم حرکت در خطوط کند عمل می‌کنند اما اف-۱۵۰ نه تنها با مرتعش کردن فرمان خودرو، درباره خارج شدن از خط هشدار می‌دهد بلکه در صورتیکه راننده در نقطه ای با سرعت زیادی حرکت کند، می‌تواند سرعت را کم کند. سرعت بالا در هر شرایطی خطرناک است بویژه زمانی که وسیله دیگری یدک کشیده می‌شود.

۳- عینکی که به رانندگی کمک می‌کند؛ مینی کوپر

عینکی کمک راننده مینی کوپر - آخرین فناوری های روز دنیای خودرو در 10  مورد از جدیدترین خودروها

اطلاعات اندکی مربوط به این نوآوری وجود دارد اما فناوری واقعیت افزوده برای مینی کوپر می‌تواند یک تحول اساسی باشد. این عینک در حالی که راننده خودرو را می‌راند یک صفحه نمایش واقعیت افزوده نمایش می‌دهد که به عنوان مثال زمانیکه می‌خواهد پارک کند نشان می‌دهد تا چه فاصله باید عقب رود. همچنین در بزرگراه‌ها فلشهایی ظاهر می‌شوند که نشان می‌دهند راننده باید به کدام سمت حرکت کند. هنوز جزییاتی درباره قیمت این فناوری یا زمان عرضه آن وجود ندارد.

۴- نمایشگر لمسی که مانند یک آی پد کارمی‌کند؛ جگوار ایکس اف ۲۰۱۶

نمایشگر لمسی جگوار ایکس اف ۲۰۱۶ - آخرین فناوری های روز دنیای خودرو در 10  مورد از جدیدترین خودروها

جگوار به بهبود نمایشگر لمسی در سدان لوکس جدید ایکس اف پرداخته است و این نمایشگر اکنون مانند یک آی پد کار می‌کند. نمایشگر ۱۰.۲ اینچی به کاربر امکان می‌دهد با ضربه و حرکات اشاره ای دیگر زوم کند و میانبرهایی را برای قابلیتهای پرکاربرد ایجاد کند و حتی تصویر پس زمینه دسکتاپ را تغییر دهد. این نمایشگر یک پردازنده چهار هسته ای و یک هارد SSD دارد.

۵- خودرویی که در تقاطع‌ها ترمز می‌کند؛ ولوو XC90 T6 2016

ولوو XC90 T6 2016 - آخرین فناوری های روز دنیای خودرو در 10  مورد از جدیدترین خودروها

این خودرو که تابستان امسال به بازار عرضه می‌شود امکاناتی دارد که در هیچ خودروی دیگری یافت نمی‌شود. همچنانکه راننده به سمت یک تقاطع حرکت می‌کند، این خودرو مراقب خودروهایی است که از سمت مخالف می‌آیند و اگر بنظر برسد که خودروی مقابل ممکن است مقابل خودرو بپیچد یا با آن تصادف کند، به صورت اتوماتیک ترمز می‌کند.

۶- ساعت هوشمندی که خودرو را استارت می‌زند؛ هیوندای جنسیس ۲۰۱۵

ساعت هوشمند هیوندای جنسیس ۲۰۱۵ - آخرین فناوری های روز دنیای خودرو در 10  مورد از جدیدترین خودروها

ب ام و تنها شرکتی نیست که امکان می‌دهد با یک ساعت هوشمند از خودرو استفاده کنید. برنامه تلفن هوشمند بلو لینک که در حال حاضر با مدل هیوندای جنسیس ۲۰۱۵ کار می‌کند به راننده امکان می‌دهد خودرو را استارت بزند یا درهای خودرو را قفل کرده یا باز کند و حتی خودرو را در یک پارکینگ بسیار شلوغ پیدا کند. این برنامه با بیشتر ساعتهای اندرویدی مانند موتو ۳۶۰ کار می‌کند و احتمالا نسخه مخصوص ساعت اپل را هم خواهد داشت.

۷- رایانه کنترل شونده با چشم که مراقب جاده است؛ سوبارو لگسی ۲۰۱۵

سوبارو لگسی ۲۰۱۵ - آخرین فناوری های روز دنیای خودرو در 10  مورد از جدیدترین خودروها

خودروهای زیادی از حسگرهایی استفاده می‌کنند که به نگه داشتن خودرو در میان خطوط کمک کرده و با ترمز اتوماتیک از برخورد با خودروهای دیگر جلوگیری می‌کنند. سوبارو لگسی از حسگری به نام آی سایت استفاده می‌کند که در شیشه جلو خودرو تعبیه شده و خودروهای دیگر و موانع احتمالی را رصد می‌کند و برف و یخ زدگی هم مانع کار کردن آن نمی‌شود. این حسگر تنها حسگری است که موسسه بیمه ایمنی بزرگراه (IIHS) در تستهاتش به عنوان عالی رتبه بندی کرده است.

۸- اشتراک گذاری سیگنال ۴G در یک خودروی ارزان قیمت؛ شوی تراکس ۲۰۱۵

هات اسپات ۴G e1435316180321 - آخرین فناوری های روز دنیای خودرو در 10  مورد از جدیدترین خودروها

این خودرو اندکی بیش از ۲۰ هزار دلار قیمت دارد با اینهمه با وجود قیمت ارزانش، مجهز به یک هات اسپات ۴G است و به سرنشینان خودرو امکان می‌دهد از سیگنالهای ۴G استفاده کنند. این سرویس به مدت سه ماه یا حداکثر سه گیگابایت رایگان است و پس از آن استفاده از آن با پرداخت ماهانه پنج دلار آغاز می‌شود.

۹- سیستم مونیتور دقت که رانندگی را کنترل می کند؛ نیسان ماکسیما ۲۰۱۶

نیسان ماکسیما ۲۰۱۶ - آخرین فناوری های روز دنیای خودرو در 10  مورد از جدیدترین خودروها

نیسان ماکسیمای ۲۰۱۶ که انتظار می‌رود امسال روانه بازار فروش شود، یک ویژگی ایمنی جالب دارد که بیشتر در مدلهای لوکس گران قیمتی مانند خودروهای مرسدس بنز دیده می‌شود. همچنانکه راننده خودرو را می‌راند، خودرو الگوی رانندگی او را مونیتور می‌کند و در صورت تشخیص نشانه‌های خستگی، با نمایش یک فنجان قهوه در نمایشگر، از راننده می‌پرسد نیاز به استراحت دارد و دقت بیشتر را یادآوری می‌کند.

۱۰- چهار چرخ متحرکی که لیز خوردن چرخ را پیش بینی می‌کند؛ مزدا سی ایکس تری ۲۰۱۶

پیش بینی لیز خوردن مزدا سی ایکس تری - آخرین فناوری های روز دنیای خودرو در 10  مورد از جدیدترین خودروها

سیستم‌های چهار چرخ متحرک زمانی عمل می‌کنند که خودرو لیز خوردن چرخ را احساس می‌کند. مزدا سی ایکس تری ۲۰۱۶ نخستین خودرویی است که از یک سیستم لمسی هوشمندتر استفاده می‌کند. این خودرو می‌داند چه زمانی جاده یخ زده، پوشیده از برف یا لغزنده است و به عنوان مثال یک ترموستات می‌تواند دما را بخواند و خودرو پیش از اینکه چرخ لیز بخورد، از سیستم چهار چرخ متحرک استفاده کند.

2 نظرات
  1. ویدئو کنفرانس شوکا می گوید

    ممنونم ازمطلب جالبتون
    موفق باشین.

  2. سایت کوتاه کننده لینک می گوید

    سلام ممنونم مطلب عالی بود

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.