ده ابرخودروی شگفت‌انگیز ناشناخته

چند هفته‌ای از برپایی نمایشگاه خودروی ژنو می‌گذرد. برخلاف نمایشگاه‌های خودرویی آمریکا در نمایشگاه ژنو شاهد حضور خودروهای گران‌قیمت میلیون دلاری بودیم. حالا با گذر از نمایشگاه خودروی ژنو بد نیست با سوپراسپرت های سطح بالا از کمپانی‌های ناشناخته آشنا شویم.

top 10 boutique supercars you didnt know existed 516x316 - ده ابرخودروی شگفت‌انگیز ناشناخته

DS مدل E-Tense
سیتروئن با رونمایی این مدل در نمایشگاه ژنو نشان داد که برند پریمیوم DS واقعاً یک برند لوکس است.E-Tense با ظاهری جذاب یک سوپراسپرت تمام الکتریکی است که ۴۰۲ اسب بخار نیرو و ۵۱۶ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. این خودروساز فرانسوی ادعا می‌کند که این کانسپت می‌تواند مسافت ۳۶۰ کیلومتری را در جاده و مسافت ۳۱۰ کیلومتری را در حالت ترکیبی طی کند. شاسی این خودرو که از جنس فیبر کربن مونوکوک است وزن ۱۶۳۴ کیلوگرمی این خودرو را تحمل می‌کند. به نظر می‌رسد که سیتروئن قصد دارد برای گسترش برنامه‌های DS، این برند را با خود به آمریکا ببرد.

Citroen DS E Tense Concept 516x316 - ده ابرخودروی شگفت‌انگیز ناشناخته

تریون نِمسیس RR
شرکتی را سراغ دارید که از تریون از خودراضی‌تر باشد؟ واقعاً تولید ۲۰۰۰ اسب بخار نیرو در نمسیس RR ضروری به نظر می‌رسید؟ طراحی این خودرو با اندیشه‌ی آمریکایی قدرت بیشتر توسعه یافته است. زیر کاپوت این خودرو پیشرانه هشت سیلندر (V8) حجیم ۹.۰ لیتری توربوی دوقلو قرار گرفته است که همان‌طور که اشاره شد قادر به تولید ۲۰۰۰ اسب بخار نیرو است. نمسیس RR به لطف پیشرانه قدرتمندش تنها در ۲.۸ ثانیه از صفر به ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رسد و نهایت سرعت ۴۳۴ کیلومتر بر ساعت را ثبت می‌کند. مشخصات این خودرو به طرز عجیبی مضحک است بااین‌حال هر کسی دوست دارد با این خودرو رانندگی کند.

trion nemesis rr 516x316 - ده ابرخودروی شگفت‌انگیز ناشناخته

آپولو آرو
شاید نام گامپرت آپولو به گوشتان خورده باشد اما آرو (به فارسی پیکان) خودروی جدید کمپانی آپولو است. این خودروساز آلمانی که در چند سال اخیر با بحران مالی مواجه بود با سرمایه‌گذاری قابل‌توجه می‌خواست که با قدرت به این عرصه بازگردد بنابراین با معرفی اررو در نمایشگاه ژنو بازگشت پر سروصدایی را رقم زد. رولند گامپرت هنوز در رأس کار قرار دارد اما این شرکت با حذف نام گامپرت درصدد احیای برند خود برآمد.

apollo arrow 2016 geneva motor show 516x316 - ده ابرخودروی شگفت‌انگیز ناشناخته
این سوپراسپرت جذاب به کمک پیشرانه هشت سیلندر ۴.۰ لیتری توربو دوقلوی آئودی می‌تواند ۱۰۰۰ اسب بخار نیرو و ۱۰۰۳ نیوتن متر گشتاور تولید کند. وقتی خودروی آرو را از نزدیک می‌بینید تمام جزییات آن شما را به خود جذب می‌کند. به نظر می‌رسد که این خودرو در این کلاس ماندگار می‌شود.

زنوو ST1
زنوو که تاریخچه جالبی دارد اولین بار ST1 را با قدرت ۱۱۰۴ اسب بخار و گشتاور ۱۴۲۹ نیوتن متری معرفی کرد؛ اما قضیه‌ی این خودروساز دانمارکی زمانی جالب شد که تاپ گیر ST1 را مورد بررسی قرار داد. در تست جاده‌ای برنامه‌ی تخت گاز وقتی‌که استیگ پشت فرمان بود این خودرو نتوانست سریع‌تر از فورد فوکوس ST حرکت کند و بعد از پشت سر گذاشتن مشکلات مختلف آتش گرفت. البته زنوو فاجعه‌ی برنامه‌ی تاپ گیر را به‌نوعی تکذیب کرد و اعلام کرد که استیگ خودرو را در دمای پایین و شرایط بارانی شدید که رانندگی توصیه نمی‌شود رانده است. به‌صورت غیررسمی هم اعلام شده که این خودرو سرعت ۳۰۴ کیلومتر بر ساعت را در مسیر تست تخت گاز ثبت کرده که بیشترین سرعت ثبت‌شده در زمان خود بوده است. این شرکت که از نحوه بررسی برنامه‌ی تخت گاز شاکی بود همچنین اشاره کرد که این برنامه حتی شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت ۲.۶۹ ثانیه‌ای این خودرو را در شرایط آسفالت مرطوب اعلام نکرده است.

venzo ts1 516x316 - ده ابرخودروی شگفت‌انگیز ناشناخته
در حال حاضر زنوو با معرفی ST1 به دنبال پشت سر گذاشتن داستان‌های قبلی است. این خودرو با هدف کاهش وزن، پایین آوردن مرکز گرانش و افزایش نیروی رو به پایین، تغییراتی در آئرودینامیکی و استایل داشته است؛ اما بزرگ‌ترین تغییری که در این خودرو دیده می‌شود پیشرانه‌ی آن است. پیشرانه ۵.۹ لیتری هشت سیلندر (V8) این خودرو با یک جفت سوپرشارژر همراه شده است. متأسفانه زنوو در نمایشگاه ژنو اطلاعات و مشخصات عملکردی ST1 را اعلام نکرد اما می‌توان حدس زد که این خودروی جدید عملکردی فراتر از ST1 دارد.
ST1 مثل مدل پیشین تنها به تعداد محدود ۱۵ دستگاه به تولید می‌رسد.
marussia b2 516x316 - ده ابرخودروی شگفت‌انگیز ناشناخته
W موتورز فنیر سوپراسپرت
شاید با خودروی لیکان هایپراسپرت شرکت W موتورز که در قسمت هفتم فیلم سریع و خشمگین (Fast and Furious 7) هم حضور داشت آشنا باشید اما آیا می‌دانستید که خودرویی بهتر هم وجود دارد؟ لیکان هایپراسپرت اولین سوپراسپرت عرب‌ها بود که با پیشرانه‌ی ۳.۸ لیتری شش سیلندر خطی ۷۸۰ اسب بخار نیرو و ۹۶۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کرد؛ اما فنیر سوپراسپرت با موتور ۴.۰ لیتری شش سیلندر توربوی دوقلو می‌تواند ۹۰۰ اسب بخار نیرو و ۱۲۰۰ نیوتن متر گشتاور تولید کند. این حجم بالا از قدرت تولیدی باعث شده که این خودرو در ۲.۷ ثانیه از صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت شتاب بگیرد. در قیاس با لیکان هایپراسپرت تمرکز گروه طراحی این خودرو بیشتر به سمت طراحی مسابقه‌ای بوده است. از آنجایی که تنها ۲۵ دستگاه از این خودرو تولید می‌شود. احتمالاً تنها در اینترنت این خودرو را می‌بینید!
w motors fenyr supersport 516x316 - ده ابرخودروی شگفت‌انگیز ناشناخته
مازانتی اِوانترا
محبوب‌ترین و شناخته‌شده‌ترین سوپراسپرت ها در ایتالیا تولید می‌شوند اما این خودرو برخلاف سایرین چندان شناخته شده نیست. مازانتی اوانترا در نمایشگاه خودروی تاپ مارکز موناکو ۲۰۱۳ رونمایی شد. سالانه تنها ۵ دستگاه از این خودرو به تولید می‌رسد و خریداران دو پیشرانه را پیش روی خود می‌بینند: پیشرانه شش سیلندر توربوشارژ با قدرتی بیش از ۶۰۰ اسب بخار نیرو و پیشرانه‌ی هشت سیلندر ۷.۰ لیتری با ۷۰۱ اسب بخار نیرو و ۸۴۷ نیوتن متر گشتاور. این سوپراسپرت ۱۳۰۳ کیلوگرمی با پیشرانه‌ی قدرتمندش قادر است در ۳.۲ ثانیه از صفر تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت شتاب بگیرد.
mazzanti evantra 516x316 - ده ابرخودروی شگفت‌انگیز ناشناخته
ریماک کانسپت وان
ریماک کانسپت وان و کانسپت S به صورت رسمی در نمایشگاه خودروی ژنو به نمایش گذاشته شدند. بازدیدکنندگان از این نمایشگاه به‌اتفاق این خودرو را تحسین می‌کردند. با این‌که هر دو خودرو بسیار قدرتمند هستند کانسپت S به‌عنوان خودروی قوی‌تر و با آئرودینامیک بهتر معرفی شده است. این شرکت سوپراسپرت کرواتی اخیراً بر روی مهندسی باتری‌ها فعالیت داشت بنابراین مواجه با خودرویی الکتریکی چندان دور از ذهن نبود. به گفته‌ی این شرکت، مدل‌های به نمایش گذاشته‌شده همان مدل‌های تولیدی بودند.
rimac concept one 516x316 - ده ابرخودروی شگفت‌انگیز ناشناخته
قدرت خروجی کانسپت وان که با باتری‌های لیتیوم یونی ۸۴۵۰ سلولی تغذیه می‌شود به ۱۰۷۳ اسب بخار نیرو و ۱۶۰۰ نیوتن متر گشتاور می‌رسد. ریماک ادعا می‌کند که کانسپت وان می‌تواند ۳۳۰ کیلومتر را در حالت الکتریکی بپیماید. البته این شرکت دقیقاً مشخص نکرده است که این ۳۳۰ کیلومتر در چه شرایطی از رانندگی حاصل می‌شود. این خودرو با وزن ۱۸۵۲ کیلوگرم چندان سبک به نظر نمی‌رسد؛ اما این وزن با احتساب چهار موتور الکتریکی و چهار گیربکس معقول به نظر می‌رسد.
کمپانی ریماک به خودروی کانسپت وان بسنده نکرده است و مدل قدرتمندتر این خودرو یعنی کانسپت S را معرفی کرده است. قدرت تولیدی کانسپت S که ۵۴ کیلوگرم سبک‌تر از کانسپت وان است به ارقام شگفت‌انگیز ۱۳۶۵ اسب بخار نیرو و ۱۸۰۰ نیوتن متر گشتاور رسیده است!

آرش AF10
کمپانی آرش ادعا می‌کند که AF10 یک پیشرانه‌ی پیچیده دارد و در حالی که توضیحات پیرامون این خودرو ما را به دنیای فیلم‌های علمی تخیلی می‌برد این خودرو واقعاً واقعی است و در نمایشگاه خودروی ژنو ۲۰۱۶ به نمایش گذاشته شده است. این سوپراسپرت خاص ۲۰۸۰ اسب بخار نیرو را از پیشرانه هیبریدی‌اش بیرون می‌کشد. پیشرانه‌ی این خودرو که ترکیبی از یک موتور ۶.۲ لیتری هشت سیلندر (V8) سوپرشارژ و چهار موتور الکتریکی است همچنین قادر است گشتاور حیرت‌انگیز ۲۲۸۰ نیوتن متری را به چرخ‌ها منتقل کند. آرش دو گیربکس شش سرعته دستی و اتوماتیک با آپشن تعویض دنده از پشت فرمان را برای این خودرو تدارک دیده است.

arash f10 516x316 - ده ابرخودروی شگفت‌انگیز ناشناخته
مدل هیبریدی استاندارد این خودرو قیمتی ۱.۶ میلیون دلاری دارد و آپشن تریم مسابقه‌ای با ویژگی‌های ساختار محافظ سرنشین، پوشش ویژه، سیستم اطفا حریق و سیستم مخابره داخلی ۱۰۰ هزار دلار دیگر آب می‌خورد. البته اگر تنها به دنبال یک سوپراسپرت جذاب هستید می‌توانید با هزینه‌ی پایین‌تر ۴۹۵ هزار دلاری این خودرو را با پیشرانه هشت سیلندر ۵۵۰ اسب بخاری تحویل بگیرید.

دِویل ۱۶
در این لیست شاهد خودروهایی با قدرتی بیش از ۱۰۰۰ اسب بخار و یا خودروهای هیبریدی با نیروی ۲۰۰۰ اسب بخاری بودیم؛ اما چه خودرویی واقعاً هیجان‌انگیزتر است؟ نظرتان در مورد یک خودروی ۴۵۱۵ اسب بخاری چیست؟ این اعداد دقیقاً مطابق با چیزی است که شرکت عربی دویل ارائه کرده است.

devel sixteen 516x316 - ده ابرخودروی شگفت‌انگیز ناشناخته
دویل سال گذشته خودروی دویل ۱۶ با پیشرانه‌ی ۱۲.۳ لیتری شانزده سیلندر (V16) با چهار توربوشارژ را معرفی کرده است. طبق ادعای این خودروساز این خودرو قادر است ۵۰۰۰ اسب بخار نیرو تولید کند، در ۱.۸ ثانیه از صفر تا سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت شتاب بگیرد و نهایت سرعت دیوانه‌وار ۵۶۳ کیلومتر بر ساعت را ثبت کند. البته فعلاً نمونه پروتوتایپ (آزمایشی) این خودرو تولید شده است و نمونه صنعتی تولیدی آن هنوز در مرحله‌ی ساخت است.

منبع: autoguide

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.