اولین تجربه بل اند راس در ساخت ابرخودرو

ساعت ساز لوکس فرانسوی-سوئیسی” بل ‌اند ‌راس”پا را از حوزه خود فراتر گذاشته و با آئروجی‌تی خود وارد عرصه ابرخودروها شده است.
آئروجی‌تی ابرخودرویی مدرن بوده که از صنعت هوانوردی و همچنین خودروی افسانه‌ای فراری دارای رکورد قیمتی، ۲۵۰ GTO الگو گرفته است و به نوبه خود نیز الهام‌بخش ساخت ساعتهایی چون BR0392 نیز شده است.

2016 bellross aerogt concept 2 516x263 - اولین تجربه بل اند راس در ساخت ابرخودرو

برونو بلامیش، مدیر خلاق کمپانی می‌گوید:

هر ساله برای خلق مدلهای جدیدتر، به منابع الهام‌بخش جدیدی نیز نیازمندیم. به دنبال موفقیت موتورسیکلت b-rocket که در سال ۲۰۱۴ معرفی کردیم، می‌خواستیم پا را فراتر گذاشته و خودروی بل اند راس را طراحی کنیم. در این میان، هدف ما تولید خودرویی رقابتی حتی در میان نمونه های حرفه‌ای خودروسازان بزرگ بود. اما در کنار این مسائل، من این چالش بزرگ را یک لذت بزرگ می دانم. لذت طراحی یک ابرخودرو!

2016 bellross aerogt concept 6 516x238 - اولین تجربه بل اند راس در ساخت ابرخودرو 2016 bellross aerogt concept 1 516x257 - اولین تجربه بل اند راس در ساخت ابرخودرو 2016 bellross aerogt concept 3 516x238 - اولین تجربه بل اند راس در ساخت ابرخودرو 2016 bellross aerogt concept 5 516x259 - اولین تجربه بل اند راس در ساخت ابرخودرو 2016 bellross aerogt concept 4 516x244 - اولین تجربه بل اند راس در ساخت ابرخودرو

این خودرو با ارتفاع ۱.۱ متری و طول ۴.۷ متر و آینه‌های باله‌ای شکل و خروجی اگزوز با اتصال شهپر طولی عقب کاملا تصویر یک هواپیمای کاناردی و سکان عقب هواپیما را در ذهن تداعی می کند که از آن هم الگوبرداری کرده است! (در صورت آشنایی با صنعت هوانوردی، کانارد بالچه‌های کوچکی هستند که جلوتر از بال اصلی هواپیما و در دو طرف دماغه نصب می‌شوند و به تعادل آئرودینامیکی هواپیما و تنظیم مسیر جریان هوای ورودی داخل موتور و زیر بال کمک می‌کنند. در هواپیما، سکان باعث چرخش هواپیما حول محور عمودی و شهپرها باعث چرخش هواپیما حول محور طولی می‌شوند. معروفترین هواپیماهای کاناردی، ساب ۳۹ گریپن، داسو رافال، یوروفایتر، سوخو۳۰ و ایکس‌بی۷۰هستند.)

اگر بخت یار باشد و آئروجی‌تی به خط تولید برسد، پیشرانه ۴.۲ لیتری توربودوقلوی هشت سیلندر خورجینی با توان تقریبی ۶۰۰ اسب بخار به کمک جعبه دنده ۸ سرعته خودکار آن را از جا خواهد کند و ظرف ۳ ثانیه به ۱۰۰ خواهد رساند تا درنهایت با سرعت ۳۲۲ کیلومتر در ساعت به کار خود پایان دهد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.